در این مقاله امکان دانلود قالب جعبه پیتزا را به صورت رایگان برای شما قرار دادیم. قالب جعبه پیتزا از محبوب ترین اشکال برای بسته بندی های غذایی ( فست فود ها ) است و شما می توانید به صورت رایگان قالب اماده جعبه پیتزا را دانلود کنید و بر اساس ابعاد کالای مد نظرتون تنظیم نمایید . فرمت قالب های موجود در این مطلب EPS هست که به وسیله ی نرم افزار کورل می توانید به راحتی ابعاد قالب ها را تغییر دهید .
تعداد قالب هایی که در این مجموعه در اختیار شما قرار گرفته است یک طرح جدید و زیبا است . که برای دانلود رایگان از طریق لینک زیر اقدام فرمایید و در صورت خرابی لینک ما را از طریق دیدگاه ها لطفا مطلع فرمایید.
مشخصات کلی :
حجم فایل : حدود ۱.۵ مگابایت
تعداد قالب : یک عدد
فرمت قالب ها : Eps
نرم افزار پیشنهادی برای باز کردن فایل : نرم افزار کورل
بها : رایگان
دانلود : مجموعه قالب اماده جعبه برای بسته بندی
توضیحات : در صورت خرابی لینک از طریق بخش نظرات لطفا ما رو مطلع فرمایید تا در اسرع وقت لینک دانلود اصلاح شود.
قالب های قرار داده شده پس از تنظیم شدن بر اساس ابعاد ( طول و عرض و ارتفاع ) محصول شما در نرم افزار کورل و ساخته شدن قالب توسط قالبسازی , در اختیار واحد های تولیدی کارتن سازی و جعبه سازی قرار می گیرد تا با استفاده از یکی از دستگاه های تیغ زنی ( دایکات فکی , دایکات پینگ پونگی , لترپرس و مدل های دیگری ) بسته بندی محصول شما رو تیغ زنی کنند.
شاید بد نباشه نگاهی گذرا به پیتزا و تاریخچه این غذای محبوب بندازیم :
پیتزا (به انگلیسی: Pizza) غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته میشود و معمولاً روی آن را با سس گوجهفرنگی و پنیر میپوشانند و همچنین مواد دلخواه دیگر، روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است. همچنین از مواد مختلفی (مانند ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …) برای تهیه پیتزا استفاده میشود. به یک پیتزای کوچک پیزتا (Pizzetta) و به کسی که پیتزا میپزد، پیزائولو (Pizzaiolo) گفته میشود.
در ایتالیا، پیتزایی که در مکانهای رسمی مانند رستورانها سرو میشود، برش نخورده است و با کارد و چنگال خورده میشود. با اینحال در مکانهای غیررسمیتر، پیتزا برش خورده تحویل داده میشود و با دست خورده میشود.
اصطلاح پیتزا برای اولین بار در قرن دهم میلادی بهزبان لاتین در دستنوشتهای در شهر گائتا (واقع در جنوب ایتالیا) به ثبت رسیدهاست. پیتزای امروزی در ناپل اختراع شد و دستورالعمل تهیه آن در کشورهای مختلفی با تغییرات متعددی استفاده شدهاست. پیتزا یکی از مشهورترین غذاهای دنیا بهحساب میآید و بهعنوان یک فستفود متداول در اروپا و آمریکا استفاده میشود. بسیاری از شرکتها پیتزاهای منجمد از قبل پخت شده را بهفروش میرسانند که کافی است کمی گرم شود تا آماده مصرف شود.
پیتزا در ایتالیا
خمیر مصرف شده در ایتالیا دقیقاً همان کیفیت و مزه نان تافتون را دارد. در ایتالیا بهطور سنتی پیتزا را لوله کرده و با دست میخورند.پیتزای با نان ضخیم، بهطوری که خوراکیهای (سوسیس و …) زیادی روی آن باشد، پس از مهاجرت ایتالیاییها به آمریکا در قرن ۱۹ مطابق سلیقه آمریکاییها تهیه شد، وگرنه پیتزای ایتالیایی با خمیر نان تافتون و کمی خوراکی روی آن میباشد.
پیتزا در ایران
پیتزا در ایران به روشهای مختلفی پخت و به مردم ارائه میشود، پیتزا داوود و پیتزا چمن جزء قدیمی ترین پیتزا فروشی های ایران در تهران هستند. از بهترین پیتزا فروشی های تهران میتوان به پیتزا بونو ، فست فود باگت ، پیتزا بامزی و … اشاره کرد.
تاریخچه پیتزا :
باستان شناسان فرانسوی و ایتالیایی نان پخته شده با قدمت ۷۰۰۰ سال را در ساردینیا یافتهاند. غذاهایی مانند پیتزا از دوران باستان تهیه میشدهاند. اسناد حاکی از این است که مواد مختلفی برای ایجاد طعم به نان اضافه میشدهاست. در یونان باستان، نانها را با روغن، گیاهان و پنیر میپوشاندند.
در قرن ششم قبل از میلاد سربازان ساسانی سپرشان را روی آتش گذاشته و بعد خمیری روی آن میگذاشتند و مواد غذایی مختلفی مانند خرما و پنیر را روی آن میریختند و میخوردند.
پیتزا به شکل مدرن، در ابتدا در ظرفهایی در ناپولی در قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ میلادی طبخ میشد.در آن مقطع زمانی اغلب، نان با مواد تشکیل دهنده مانند سیر، نمک، گوشت، پنیر، ریحان پوشانده میشدند. معلوم نیست که گوجه فرنگی برای اولین بار در چه زمانی به پیتزا اضافه شد و در این مورد بسیاری از ادعاهای متناقض وجود دارد. تا حدود سال ۱۸۳۰ میلادی، پیتزا در غرفههایی در هوای آزاد و در خارج از پیتزا فروشیها فروخته میشد و برخی از پیتزا فروشیها امروزه این سنت قدیمی را زنده نگه میدارند.
بر طبق یکی از افسانههای معاصر، نمونه اولیه پیتزا یعنی پیتزا مارگاریتا، در سال ۱۸۸۹ اختراع شد، زمانی که کاخ سلطنتی کاپودیمونته از آشپز خود رافائل اسپوسیتو خواست تا به افتخار بازدید از ملکه مارگاریتا پیتزایی درست کند. از میان سه نوع پیتزای تهیه شده توسط او، ملکه پیتزایی که از سه رنگ پرچم ایتالیا: قرمز (گوجه)، سبز (ریحان)، سفید (موتزارلا) تهیه شده بود را شدیداً ترجیح داد. ظاهراً این نوع پیتزا پس از ملکه تحت عنوان «پیتزا مارگاریتا» نام گذاری شد.
پیتزا توسط مهاجران ایتالیایی در اواخر قرن ۱۹ میلادی به آمریکا آورده شد؛ و در ابتدا در مناطقی که مهاجران ایتالیایی در آمریکا در آن سکونت داشتند، پدیدار شد. پیتزا لومباردی، اولین پیتزا فروشی آمریکا بود که در سال ۱۹۰۵ میلادی در نیویورک افتتاح شد.