تشخیص خواب کاغذ

تشخیص خواب کاغذ

اشتراک گذاری :

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در pinterest

برای تشخیص خواب کاغذ ( تشخیص راه کاغذ ) چند روش معمول است که در زیر بیان می کنیم:

کاغذ از طرف خواب آن خیلی راحت پاره می شود ولی اگر آن را با دست از طرف مخالف پاره کنیم ، مقاومت دارد و با نیروی بیشتری پاره می شود .

اگر دو نوار از لبه پایینی وکناری کاغذ ببریم وکنارهم بگذاریم آن نواری که به راه نیست ، لبه اش برمیگردد.

یکی از مشخصه ها برای شناخت انواع کاغذ ، گرماژ آن است . کاغذ تحریر ۷۰ یا ۸۰ گرمی و گلاسه ۱۲۰ یا ۱۳۵ گرمی واژه هایی آشنا در دنیای انتشارات هستند . این گرماژ نشان دهنده وزن یک متر مربع از آن نوع کاغذ میباشد مثلا وزن یک متر مربع کاغذ ۷۰ گرمی ۷۰ گرم است. وزن کاغذ برش خورده از فرمول زیر تعیین میشود و شما براحتی میتوانید با وزن نمودن دقیق کاغذ برش خورده گرماژ آنرا بدست آورید. واحد طول و عرض در این فرمول سانتیمتر میباشد.

گرماژ = طول × عرض / ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ × وزن کاغذ به کیلوگرم

 در کاغذ های کاربن لس ( NCR ) که به کاغذهای خود کپی مشهور هستند باید توجه شود که این کاغذها زمان مصرف دارند و پس ازتاریخ مصرف , حساسیت خود را ازدست می دهند.

فرمول بدست آوردن وزن هر برگ کاغذ A4 :

وزن یک برگ کاغذ آ۴ ( A4 ) به گرم = ۱۰۰۰۰ / (طول کاغذ× عرض کاغذ A4 )  ×  گرم کاغذ A4

وزن یک برگ کاغذ A4 به گرم ۴٫۹۸۹۶ = ۱۰۰۰۰ / (۸۰  × ۲۹٫۷× ۲۱)

با این فرمول وزن هر عدد کاغذ A4  , ۸۰ گرم  باید  ۴٫۹۸۹۶ گرم می باشد .

۵۰۰ × ۴٫۹۸۹۶ = ۲٫۴۹۴ کیلو گرم

بنا براین هر بسته کاغذ آ۴ ( ۵۰۰ برگی)  ۸۰ گرم باید ۲٫۴۹ کیلو گرم وزن داشته باشد . (حدوداً ۲٫۵ کیلو)

 

برای تشخیص پشت و روی کاغذ آن را برش می دهند ، پس از برش ، لبه الیاف به سوی پشت کاغذ خم می شوند و اگر لبه کاغذ را با انگشتان لمس کنیم متوجه لبه دار بودن یک طرف آن می شویم .

ـ کاغذهای مرغوب تر دارای مواد سلولوزی بیشتری هستند و سفیدترند .کاغذ های نا مرغوب مواد چربی بیشتری دارند و زردترند .

کاغذ های نامرغوب با گذشت زمان و به ویژه بر اثر گرما، شکننده می شوند و ممکن است موریانه آنها را بخورد.

تشخیص خواب کاغذ

انتهای مطلب تشخیص خواب کاغذ.

برای سفارش کارتن و جعبه با بهترین کیفیت کلیک کنید.

 

 

 

اشتراک گذاری :

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در pinterest

مطالب بیشتر :